top of page

„Revolutii“, laser-show cu intrare libera

Cel mai mare laser show al anului 2010, intitulat „Revolutii“ si conceput ca o opera laser in trei parti va asteapta sambata, 20 martie, de la ora 19, la Gradina de Vara Capitol.

Intrarea este libera, iar evenimentul e urmat, de la ora 20,45, de concertul „Dance on Bach“, ambele spectacole facand parte din programul celei de-a 30-a aniversari a Clubului de Anticipatie Helion din orasul nostru.

Gandit si regizat de Adrian Bancu, laser show-ul se deschide cu Universul exterior ( Helion 30 de ani, muzica Johann Strauss; Ora de astronomie – Saved by a Bell – Mike Oldfield; Revolutii – J . M. Jarre – mixaj in amintirea martirilor din decembrie 89, Aventura Sapiens – un scenariu clasic SF pe un mixaj de Adrian Bancu din Pink Floyd si muzica tibetana, Ascensiunea - Mike Oldfield, Spre spatiu, Apa marii, Cantecul marilor – Vangelis ).

La 19,55, publicul va avea parte de Intermezzo, spectacol de lumini, iar aventura va continua cu Cosmosul interior si Armonia Cosmica. La 20, 45 incepe concertul Dance on Bach de Mihai Alexandru – MAEL.

In caz de timp nefavorabil show-ul se tine la Capitol, accesul publicului fiind limitat de numarul de locuri disponibile.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page